Povím vám příběh mého kolegy. Pracujeme společně v jedné velké kanceláři už mnoho let. Kromě pracovního přátelství, nás pojí i běžné, lidské. Občas zajedeme spolu někam na kolech, nebo zajdeme na pivo do hospody. Proto si myslím, že ten příběh říci mohu. Stejně kolegu nejspíše neznáte. Je to sice sympatický chlap, ale celkově jak se říká ňouma. Takový ten mouchy snězte si mě. Je rozvedený a ani se nedivím. Kolikrát jsem si říkal, jak vůbec mohl ke své ženě přijít. A při tom, jaká to byla kočka!

Kolega

Stalo se, že k nám do kanceláře nasáčkovali jednu studentku na praxi. Sotva přišla a byla nám představena a vysvětleno, co u nás bude dělat, jsme začali mít své tajné plány. Tedy alespoň já. A dával jsem je najevo, jak se patří. Krásnou, skoro o 30 let mladší blondýnku jsem zahrnoval komplimenty, vtípky, narážkami. Byl jsem přímo poctěn, když mě několikrát doprovodila na oběd. Krásně se smála a v očích mívala nádhernou jiskru. Myslel jsem, že už jsem v útočném pásmu.

V ten den, kdy jsem se rozhodl, že zaútočím na branku, se stalo něco divného. Vešel jsem do kanceláře zrovna v okamžiku, kdy ona krásná blondýnečka seděla, ne zrovna cudně, na stole mého kolegy. Nemohl jsem si nevšimnout, jak nenápadně vysoukal ruku zpod její sukně. Den stál za nic. Bez boje jsem blondýnku přenechal kolegovi. On je sám, já ženatý. Tak to má asi být. O pár dnů později jsem zastihl kolegu totálně rozpoloženého. Po krátkém přemlouvání mi vyprávěl včerejší zážitek s blondýnkou. Nějak ji dostal k sobě domů. Vytáhnul víno, a protože už spolu něco vypili v restauraci, byla mladičká blondýnečka brzy docela rozjetá. Sama si rozepnula košili, zbytek nechávala na kolegovi. Nebránila se, ba naopak dělala všechno možné, aby ji svlékl co nejrychleji.

Brzy byla připravená

Prý se mu velmi zručně podařilo rozepnout podprsenku a také s kalhotkami byl brzy hotov. A zatímco si jedna ruka hrála s pevnými hroty ňader a druhá se snažila dostat co nejhlouběji, on sám cítil, že je něco špatně. Brzy to pochopil naplno. Nedosáhl erekce, aby si to mohl s blondýnkou vyřídit. Ze situace se nějak vylízal, ona byla docela spokojena a on se rozhodl pro koupi Viagry. A protože je strašně stydlivý pořídí si viagru na dobírku http://www.erectmax.cz/blog/viagra-na-dobirku/.